QAcars Oy logo
QAcars Oy Palvelumme Myynnissä Yhteystiedot

Palvelumme

Pääasiallinen palvelumme on etsiä asiakkaalle hänen toiveittensa mukainen ajoneuvo. Kun tarkka käsitys on muodostunut toiveiden mukaisesta autosta, niin tiimimme etsii ja tuo auton laajalta koko Euroopan unionin kattavalta alueelta avaimet käteen -periaatteella. Erilasia toiveita ovat esimerkiksi merkki, malli, väri, moottorityyppi, varustetaso, jne. Kerro meille toiveesi ja toteutetaan unelma juuri sinulle täydellisestä autosta yhdessä!

QAcars Oy:n tiimi etsii aktiivisesti Euroopasta yrityksemme toiminta-ajatukseen sopivia käytettyjä autoja. Kun sopiva auto löytyy QAcars käy tarkastamassa auton paikan päällä ja mikäli auto täyttää laatuvaatimuksemme, niin ostamme auton. Tämän jälkeen auto tuodaan Suomeen, jonka jälkeen sille tehdään vastaanottotarkastus. Vastaanottotarkastuksessa auto käytetään riippumattomalla taholla kuntotarkastuksessa. Kuntotarkastuksen perusteella auto tarvittaessa huolletaan, sekä asennetaan jo toimeksiannossa sovitut tarvittavat lisävarusteet. Tämän jälkeen auto puhdistetaan perusteellisesti ulkoa ja sisältä. Viimeisenä auto katsastetaan ja rekisteröidään Suomeen suoraan uuden omistajan nimiin.

Tarjoamme myytäviin ajoneuvoihin edullista OP-rahoitusta. Kysy rohkeasti tarjousta!

Teemme yhteistyötä Kuopiossa toimivan korkealaatuista ajoneuvojen fixauspalvelua tarjoavan PP Detailingin kanssa. Kaikki meillä myytävät autot käyvät puhdistettavana autopesun ammattilaisilla. Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada tarjouksia PP Detailingin palveluista.